Wethouder Cortenraede gaat ontslag toelichtenWethouder Cortenraede komt haar ontslag in de eerstvolgende raadsvergadering persoonlijk toelichten. Dat is te lezen in de concept agenda van de raadsvergadering van donderdag 1 februari. Bij agendapunt 9 staat: "Toelichting en indiening ontslag Wethouder Cortenraede". Eerder meldde Meer Vandaag al dat de wethouder haar ontslag zou toelichten, dit wordt dus nu bevestigd. Ziekmelding Cortenraede heeft zich voor een collegevergadering in september 2017 ziek gemeld. Dit gebeurde nog vóórdat het agendapunt accommodatiebeleid behandeld zou worden. Het ziet ernaar uit dat de wethouder gestruikeld is over het accommodatiebeleid. Laatste raadsvergadering voor verkiezingen De raadsvergadering op 1 februari is de laatste vergadering voor de verkiezingen in de huidige samenstelling. Op 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De raadsvergadering begint één uur eerder, namelijk om 18:00 uur.