woensdag 7 juni 2023

Start-to-run bij Lopersgroep Ulestraten-MeerssenHet voorjaar staat weer voor de deur en de dagen worden langer. Mooi moment om weer eens iets aan je conditie te doen! Lopersgroep Ulestraten-Meerssen start zaterdag 10 maart  aanstaande weer met de hardloop cursus Start-to-Run. De inschrijvingen zijn reeds gestart. Heb je zin om te beginnen met hardlopen, maar vind je het moeilijk om dit in je eentje te doen start dan samen met andere de cursus Start-to-Run op de Sportvelden  van voetbalclub RKUVC in Ulestraten waar we trainen met AU gediplomeerde trainers. In 6 weken wordt onder deskundige begeleiding getraind om 3 km achter elkaar te kunnen hardlopen. Na deze 6 weken trainen we verder voor de 5 km, waarna je kunt instromen in de bestaande groepen. We beginnen om 9 uur met een gezamenlijke warming-up samen met de lopersgroep. Inschrijven start2Run kan via www.yakultstarttorun.nl.Heb je vragen stuur een mailtje naar wilpepels@gmail.com. of bellen naar 06-52289175