Dagwandeling EuveremHet voorjaar komt eraan, dus weer tijd voor een mooie wandeling. IVN Meerssen  organiseert op zondag 18 maart een dagwandeling van ongeveer 12,5 km.  De route start in Euverem en we lopen via weilanden met mooie uitzichten op het Gulpdal , over holle wegen en door bos richting Slenaken. In Slenaken nemen we een koffiepauze en hierna gaan we verder richting . Eperheide, de gehuchten Bissen en Crapoel  en eindigt  op onze startplaats. Deze  afwisselende wandeling gaat door ons mooie Heuvelland  en is deels  toch wel  pittig. Stevige wandelschoenen zijn een aanrader. Graag tot zondag 18 maart, iedereen is welkom, ook niet-leden. Extra informatie We vertrekken om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station in Meerssen (ev.carpoolen)  en de wandeling begint om 10.15 uur vanaf de parkeergelegenheid langs de Kampsweg 6271PD in Euverem. Wandelgidsen zijn Riet Hautvast 043 3475663 en Annie Hupkens 043 3472590