Expositie 'Jo & Jos 30' Erfgoedhuis Meerssen'Jo & Jos 30' is de titel van de jubileumexpositie van de kunstschilders Jo Lexis uit Bunde en Jos Schols uit Valkenburg a/d Geul (maar afkomstig uit Bunde). Zij exposeren in het Erfgoedhuis aan de Markt in Meerssen. Gast-exposante/beeldhouwster Marie-José van der Meer uit Heerlen maakt de expo compleet. Wethouder Jan Gulikers houdt op 7 april tegen 14.30 uur de officiële openingstoespraak. De exporuimte is dan geopend vanaf 14.00-16.00 uur. Openingstijden De expo 'Jo & Jos 30' is van 7 april t/m 30 mei gratis te bezoeken. De openingstijden zijn: doordeweeks tijdens de kantooruren van de gemeente en bereikbaar via het gemeentehuis. Bovendien geopend op zondagen, voorts op beide paasdagen, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag telkens van 14.00-16.00 uur via de ingang Erfgoedhuis Meerssen. Parkeren is mogelijk op de Markt.