Expositie De Vrije Schilders in de HuppelVoor de 39e keer organiseerde afgelopen weekend de leden van teken en schildersclub ‘De Vrije Schilders’ Ulestraten hun jaarlijkse expositie. Iedere cursist tekent of schildert in eigen stijl en met eigen techniek, waardoor een zeer gevarieerd aanbod van uitstekende kwaliteit aanwezig is. De expositie werd geopend door René Heijnen uit Hulsberg. De muzikale omlijsting was in handen van Els Nieuwenhuis (zang) & Martin Bouwens (gitaar). Ook is de nieuwe voorzitter Ria Tuijt-Aretz voorgesteld, zij volgt Josien Reijnders op. Clemens Degenaar zorgde voor de verbindende presentatie. Velen zijn het afgelopen weekend naar de kunstwerken komen kijken. https://vimeo.com/330179135 [Best_Wordpress_Gallery id="960" gal_title="Expositie De Vrije Schilders Ulestraten 2019"]