woensdag 7 juni 2023

Workshop slapen is nietsdoenSlaapt u niet goed? Arts en slaapcoach Aline Kruit legt u uit dat u niet méér moet doen om lekker te slapen, maar juist minder! Deze workshop voor mantelzorgers is ook geschikt voor u, als u maar af en toe slecht slaapt. Komt u ook? U kunt deelnemen op woensdag 17 april van 14.00 tot 16.00 uur of op donderdag 23 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel belangrijk. Informatie en aanmelding De workshop vindt plaats in Heuvellandbibliotheek aan het Berkelplein 99 in Valkenburg aan de Geul. Aanmelden kan via Steunpunt Mantelzorg Zuid: 043-3215046 of info@mantelzorgzuid.nl. Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgzuid.nl. Steunpunt Mantelzorg Zuid organiseert deze workshop in samenwerking met Heuvellandbibliotheek Valkenburg.