woensdag 7 juni 2023

Glasvezel nog steeds niet hersteldSinds maandagochtend zit een groot aantal huishoudens in Meerssen zonder internet, tv en telefoon. Dit komt door graafwerkzaamheden waarbij de glasvezelkabel geraakt is. KPN NetwerkNL, laat weten dat de schade erg groot is, de verwachting was dat dinsdagmiddag alles weer herstelt zou zijn, dit is echter niet het geval. Hoe lang de herstelwerkzaamheden nog gaan duren is onduidelijk. Rioleringswerkzaamheden Op de Herkenberg in Meerssen vindt al enige tijd rioleringswerkzaamheden plaats. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een boring onder de rotonde door. Bij deze werkzaamheden is er een glasvezelkabel geraakt van KPN NetwerkNL, voorheen Reggefiber. Hierdoor kunnen klanten van o.a. KPN, Telfort en XS4ALL nog steeds geen gebruik maken van de diensten.