Epilepsie Café Maastricht en HeuvellandOntmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie. Op zaterdagmiddag 16 november 2019 is weer een Epilepsie Café voor de regio Maastricht en Heuvelland.

Ontmoetingsplek
Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

Ongedwongen
De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect. Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je. Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Gratis toegang
De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen. Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: maastricht@epilepsiecafe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen. 

Waar vindt de bijeenkomst plaats
Het Epilepsie Café is op zaterdag 16 november van 14:30 tot 16:30 (inloop vanaf 14:00) in het Academisch Ziekenhuis Maastricht, , terras Noord P. Debyelaan 25, Maastricht.