Sint en zijn Pieten op bezoek bij de RuggesteunWoensdagmiddag was het bij Silly Days een drukte van belang. De zaal was gevuld met ouders en kinderen die noodgedwongen vanuit andere landen in Nederland verblijven. De Ruggesteun heeft ook oog voor deze kinderen. Zij hadden contact opgenomen met de Sint en gevraagd of hij langs kon komen. Dat is gebeurd. De Sint en zijn Pieten stapte de zaal binnen en deelde namens de Ruggesteun pakjes uit. Blij werden deze pakjes door de kinderen, onder het toeziend oog van de ouders en wethouder Heusschen, in ontvangst genomen. Weer zo’n actie van de Ruggesteun. Steun daarom de inzamelingsactie op 15 december door houdbare levensmiddelen te brengen tijdens de directe radio en TV uitzending van Meer Vandaag.

[Best_Wordpress_Gallery id="1301" gal_title="Sint en zijn Pieten op bezoek bij de Ruggesteun"]