Imke Heitzer vervangt Suzan SeegersOnlangs bereikte harmonie Sint Agnes uit Bunde het bericht dat door het overlijden van de vader van Suzan Seegers zij de komende weken moet afzien van haar geplande optredens.

Imke Heitzer
Dit houdt in dat de harmonie naarstig op zoek is gegaan naar een waardige vervangster. Deze is gevonden in de persoon van Imke Heitzer. Zij is in het Limburgse land bekend door haar optredens met diverse toonaangevende bands en de vele muzikale projecten waaraan ze heeft deelgenomen, tijdens en na haar studie aan het Maastrichtse conservatorium. Imke Heitzer is ook zangpedagoge bij Kumulus in Maastricht.

Sporthal Marsana
“Kortom een allround zangeres en een meer dan waardige vervangster van Suzan Seegers op 28 december in sporthal Marsana te Meerssen tijdens het laatste grote jubileumevenement van de 100 jarige Harmonie en Drumband St. Agnes,” laat de organisatie weten.