zaterdag 3 juni 2023

Workshop Muziek met peutersZin om samen met je peuter, maar ook met andere (groot)ouders en (klein)kinderen, te spelen, luisteren, bewegen en zingen? Kortom, samen genieten van muziek maken? Deze workshop in de bibliotheek speelt in op de natuurlijke interesse voor muziek bij jonge kinderen en gaat uit van het samenspel tussen ouder en kind.

Eveline Arnold
Veel liedjes en spelletjes kun je thuis gemakkelijk naspelen en zingen. Met een liedje erbij worden dagelijkse activiteiten zoals opruimen, tanden poetsen en naar bed gaan echt leuk. De workshop wordt verzorgd door Eveline Arnold, muziekdocent en psychomotorisch kindertherapeut (www.maatspel.nl). Meedoen aan de workshop kan op donderdag 5 maart van 10.30-11.30 uur in de bibliotheek. Bedoeld voor (groot)ouders en peuters (2-4jr).

Meedoen?
Aanmelden kan via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.