Weekend vrij rustig verlopen: 10 bekeuringen uitgeschreven en thuisfeest beëindigdBurgemeester Clermonts laat aan Meer Vandaag weten dat het afgelopen weekend over het algemeen goed verlopen is. De meeste mensen hebben zich goed aan de regels gehouden. Toch zijn er in totaal 10 bekeuringen uitgeschreven. Er zijn er 5 uitgeschreven aan jongeren vanwege het overtreden van de noodverordening en er zijn 5 bekeuringen uitgeschreven vanwege het zich bevinden op verboden terrein. Daarnaast is er in Rothem een thuisfeest beëindigd.

Oproep burgemeester
Burgemeester Clermonts riep afgelopen weekend via Meer Vandaag op om de maatregelen van de noodverordening op te volgen. Ze raadde mensen aan om zoveel mogelijk binnen te blijven en in eigen tuin of balkon te genieten van het mooie lente weer. Ook richtte ze zich naar de jongeren en vroeg aan hen expliciet om zich goed aan de noodverordening te houden.