donderdag 8 juni 2023

Burgemeester: "We hebben het gevoel dat mensen zich er steeds beter aan houden."
De maatregelen worden nog steeds goed nageleefd door de bewoners van Meerssen zegt de Burgemeester tegen Meer Vandaag. Er is een nieuwe noodverordening van kracht. De burgemeester laat weten: "De stevige afsluiting van het Heuvelland dat is wat losgelaten, omdat we ook het gevoel hebben dat mensen zich er steeds beter aan houden."

Nieuwe noodverordening
Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe noodverordening van kracht. In deze noodverordening zijn de eerder vastgestelde maatregelen tot en met dinsdag 19 mei verlengt. Daarnaast is er ook een verlenging van het verbod op evenementen tot 1 september. Vanaf 11 mei openen de basisscholen hun deuren weer en is er voor kinderen en jongeren meer ruimte voor georganiseerde buitensport.

Raadsvergadering
De raadsvergadering van dinsdag 19 mei gaat nu digitaal plaatsvinden. Momenteel zijn ze bij de gemeente druk bezig om ervoor te zorgen dat de raadsvergadering zo goed mogelijk verloopt.

https://vimeo.com/414243286