BundeNuSamen gaat weer beginnenOp donderdag 2 juli is het zover. De eerste activiteit is schilderen. Maar natuurlijk gaan het kaarten en de kletstafel ook door. Dat geldt ook voor de dinsdag groep die op 7 juli start.

Zaak anders ingericht
BundeNuSamen “We hebben de zaak anders ingericht, zodat er overal 1,50 meter afstand is met minder stoelen. We houden de corona-voorschriften strikt aan. Bent u ziek of verkouden, blijf dan thuis, dan zien we u graag een volgende keer. Volg de richtlijnen die nadrukkelijk aanwezig zijn goed op, dan kunnen we weer gezellig bezig zijn in Ut Zaelke. Vindt u het ingewikkeld of eng, wij helpen u graag en vangen u op bij binnenkomst.”


Andere activiteiten
De andere activiteiten gaan in principe ook weer beginnen. Over stoelyoga en het taalcafé wordt nog overlegd. Het beweeguurtje op maandag vindt plaats van 10:15uur en 11:15uur.