woensdag 7 juni 2023

Tweede editie van Hoesparty op Meer VandaagNa het succes van de vorige editie organiseert Meer Vandaag nog een keer een Hoesparty en wel op vrijdag 26 juni 2020. Het zijn nog steeds rare tijden waarin we ons bevinden, toch blijft het belangrijk om samen lol en plezier te maken. Met dit motto gaan we nogmaals een Hoesparty houden, een feestje bij jou thuis, maar toch samen verbonden via Meer Vandaag. Vrijdag 26 juni 2020 vanaf 19:00 uur zal DJ Jeffrey Curfs drie uur lang heerlijke muziek, met en zonder clips voor jong en oud verzorgen.

Verrassingsoptreden
In de vorige Hoesparty hadden we een verrassingsoptreden van Ludy van Dijk. Deze keer komen ook diverse artiesten optreden, o.a. de Knöppele, Eric Cruts en Oet ’t Niks.

Verzoekjes aanvragen
Een verzoekje aanvragen, dat kan, downloaden de Meer Vandaag App en vraag jouw verzoekje aan.

https://vimeo.com/430308272