woensdag 7 juni 2023

Komende zaterdag potgrondactie harmonie St. Caecilia GeulleDe potgrondactie van harmonie St. Caecilia Geulle is voor velen in Geulle en omstreken zo’n herkenbaar moment dat het einde van de winter nadert en de lente zich aandient. Zeker na deze stille coronawinter is het een mooi vooruitzicht om in het warme voorjaarszonnetje en hopelijk met goed gezelschap lekker op uw terras te zitten met mooie bloemen en planten om u heen. Dit begint met kwalitatief goede potgrond en harmonie St. Caecilia Geulle biedt u deze komende zaterdag 13 maart aan.

Afhaalpunt en verkooppunten
Ter bescherming van de gezondheid van de kopers en onze vrijwilligers, gaan we dit jaar niet langs de deur. We richten een afhaalpunt in aan de Vliegveldweg 47 te Moorveld (geschikt voor aanhangwagens) en 2 stuks verkooppunten respectievelijk aan de Heerenstraat 37 te Moorveld en de Hulserstraat 17 te Geulle. Deze punten zijn geopend vanaf 9.30 tot 15.00 uur. Ook wordt op zaterdag 13 maart vanaf 9.30 uur de potgrond op bestelling aan huis geleverd. Uw bestelling kunt u telefonisch doen bij de heer Wim Smeets (06-30117137) of de heer John Zeegers (043-3641935). Tevens kunt u uw opgave doorgeven per e-mail via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De opbrengst komt ten goede aan harmonie St. Caecilia.