zaterdag 3 juni 2023

VV Bunde organiseert OranjefestivalOp zaterdag 29 mei, tussen 10:00 uur en 12:00 uur organiseert Voetbalvereniging Bunde in samenwerking met de KNVB het Oranjefestival. “Het is een ochtend voor jongens en meisjes tussen 4 en 12 jaar waarbij alles in het teken staat van voetballen en gezelligheid” aldus vv Bunde.

Parcours met oefeningen
“In een parcours aan oefeningen komen de kinderen aan alle onderdelen van het voetballen toe. Dribbelen, passen, kappen, draaien, koppen, scoren en nog veel meer” laat vv Bunde op Facebook weten.

Aanmelden en inschrijven
Het Oranjefestival is gratis voor leden én niet leden. Leden kunnen zich aanmelden bij hun trainer. Niet leden kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina. Hier worden zij via een link doorgeleidt naar het aanmeldformulier. VV Bunde vraagt de inschrijvers om zoveel mogelijk vriendjes of vriendinnetjes te vragen om ook mee te doen zaterdag 29 mei 2021 op het Sportpark Heiveld. Voor vragen kan er een mail gestuurd worden naar activiteiten@vvbunde.nl