donderdag 1 juni 2023

Bibliotheek Meerssen is weer openNa de versoepeling van de coronamaatregelen heeft Bibliotheek Meerssen weer de deuren voor bezoekers geopend. Vooralsnog is de bibliotheek alleen geopend voor het uitlenen van materialen. De leestafel, computers, studie-werkplekken en fysieke activiteiten worden in de volgende fase opgestart.

Coronamaatregelen
De bibliotheek doet er alles aan om een bezoek aan de Bibliotheek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wanneer mensen de Bibliotheek bezoeken, gelden de volgende coronamaatregelen.
Er mogen maximaal tien mensen naar binnen.
Iedereen die naar binnen gaat, moet een mandje meenemen.
Wacht buiten als de mandjes op zijn. Registreren en gezondheidscheck bij binnenkomst zijn verplicht.
Kom zoveel mogelijk alleen en denk aan het mondkapje.

AfhaalBieb vervalt BezorgBieb blijft
De bibliotheek is, behalve op de dinsdag, weer hele dagen open. Ook op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op dinsdag is de bibliotheek gesloten. De AfhaalBieb vervalt maar de BezorgBieb blijft beschikbaar. De leestafel, computers, studie-werkplekken en de toiletten zijn nog dicht, waarschijnlijk tot 9 juni. Printen is wel mogelijk. Gereserveerde boeken vind je in de hal, voordat je de Bibliotheek in komt. Voor actuele informatie houd de website www.bibliotheekmeerssen.nl  of de Facebook- en Instagrampagina in de gaten.