woensdag 7 juni 2023

Ut Zaelke gaat weer openNa een lange winter gaan op maandag 7 juni 2021 de deuren van Ut Zaelke in Bunde weer open om de gasten weer te kunnen verwelkomen. Deze opening kan weer nadat de coronamaatregelen versoepeld zijn.

Mondkapje en anderhalve meter
Het bestuur laat weten: “natuurlijk houden wij alle voorschriften met betrekking tot de veiligheid in acht: we ontsmetten onze handen, dragen een mondkapje als we ons verplaatsen en zitten op 1½ meter van elkaar. Is dat ideaal? Nee, natuurlijk niet, maar het is gelukkig een eerste begin. Een begin waar we allemaal naar hebben uitgekeken en waar we ook allemaal van zullen genieten.” Mensen kunnen elkaar weer ontmoeten, samen een kopje koffie of glas thee drinken en weer even bijpraten.

Maandag- en donderdagmiddag
Ut Zaelke begint met een gewone inloop op zowel maandag- als donderdagmiddag zonder een speciaal programma voor de donderdag. Omdat Ut Zaelke de mensen graag ziet komen, is het eerste kopje koffie of glas thee gratis. Ut Zaelke hoopt al hun vaste bezoekers op maandag 7 juni om 14:00 uur te mogen begroeten.