donderdag 1 juni 2023

Expositie Jolanda Lonissen en Angèle Frissen in MargratenJolanda Lonissen en Angèle Frissen uit Bunde exposeren hun werken van 3 tot en met 5 september in Gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten. Jolanda en Angèle zijn elkaars buren en hadden eerder dit jaar het plan opgevat om aan huis hun werken te exposeren. De watersnoodramp van 15 juli gooide roet in het eten waardoor dit idee geen doorgang kon vinden. Beiden vrouwen gingen niet bij de pakken neerzitten en besloten op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Die locatie is gevonden in Oos Heim in Margraten.

Hulp beheerders en gemeente Margraten
Door de medewerking van de beheerders van Oos Heim en de Gemeente Margraten kunnen de schilderijen van Jolanda en de foto’s van Angèle op vrijdag 3 september van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 4 en zondag 5 september van 12.00 tot 17.00 uur te bewonderen zijn in Margraten. Eric Jaspers neemt op 3 september de opening voor zijn rekening.

Schilderijen en foto’s
Jolanda Lonissen schildert in eigen stijl dierenportretten, popsterren en abstracter werk. Angèle Frissen laat fotografisch haar liefde zien voor de natuur, zowel in macro opnames, landschappen en de zee.