woensdag 7 juni 2023

Expositie Keizers van Wil van der LaanVan 9 tot en met 17 oktober zijn in het Erfgoedhuis in Meerssen de bronzen Keizers van Wil van der Laan te zien. Nadat de Keizers in het Museo dei Bronzi Dorati in Italië tentoongesteld waren zijn ze nu, voordat de Keizers definitief verhuizen naar de wijngaard Saint Remy op Raar, voor alle Meersenaren te zien in het Erfgoedhuis. Naast de Keizers zien de bezoekers ook een aantal andere werken waaronder een 6 meter breed geschilderd vierluik met als onderwerp de waterlelies van Buitengoed Vaeshartelt.

Openingstijden
De expositie is van maandag tot en met donderdag geopend tijdens kantooruren. Op vrijdag is de deur gesloten. In het weekend is de expositie open van 14.00 tot 17.30 uur. Tijdens het weekend is kunstenaar Wil van der Laan zelf aanwezig.

Lunch met de kunstenaar
Voor belangstellenden is er een kunstlunch in de Eterij op 10 en 17 oktober om 12.00 uur. Wil van der Laan vertelt tijdens de lunch over het keizersproject en aanverwante zaken. De lunch van 10 oktober is vol. Voor informatie en aanmelden voor de lunch van 17 oktober kunnen belangstellenden contact opnemen met wilvanderlaanart@gmail.com .