Teams van RKUVC houden een minuut stilte voor overleden jeugdspelerKomend weekend zullen alle wedstrijden, waarbij teams van RKUVC uit Ulestraten betrokken zijn, starten met een minuut stilte. De teams doen dat ter herinnering aan de deze week overleden RKUVC jeugdspeler Harrison Teed. Harrison Teed overleed eerder deze week aan de gevolgen van een kwaadaardige vorm van botkanker genaamd het Ewing-sarcoom.

Crowdfundingactie voor onderzoek
“Tevens vragen wij uw aandacht voor een crowdfundingsactie dat tot doel heeft om onderzoek naar oorzaken van deze vreselijke ziekte te kunnen bekostigen, zodat in de toekomst niemand meer zal overlijden aan deze ziekte.” aldus RKUVC op hun Facebook pagina.  De crowdfundingsactie is opgezet door Harrisons ouders en mensen die willen doneren kunnen dat doen via deze website .