woensdag 7 juni 2023

Komend weekend geen treinen tussen Valkenburg en MaastrichtDoor werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 16 en zondag 17 oktober geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Maastricht.  Arriva zet vervangend busvervoer in.?”Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd” aldus Arriva.

Inzetten vervangende bussen
Tijdens de werkzaamheden zet Arriva stop- en snelbussen in tussen Valkenburg en Maastricht. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ovchipkaart. Reizigers moeten hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.?

Reistijd en mondkapje
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te vinden op op de website van Arriva. Zij adviseren reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op?arriva.nl.?Voor hulp of advies kan  de reiziger terecht bij het Arriva OV Servicepunt in Maastricht. Ook in het vervangend busvervoer is een mondkapje verplicht.