Gemeente organiseert informatiemarkt voor getroffenen wateroverlastDe gemeente organiseert een informatiemarkt voor getroffenen van de wateroverlast. Deze informatiemarkt wordt op zondag 28 november gehouden in de Stip in Meerssen.

Informeren en ontmoeten
Het doel van de informatiemarkt is: om getroffenen van de wateroverlast te informeren en actuele vragen te beantwoorden. Tijdens de informatiemarkt zijn diverse organisaties aanwezig die vragen van getroffenen beantwoorden. Ook biedt de bijeenkomst de mogelijkheid voor lotgenoten om met elkaar in contact te komen en verhalen te delen.

Organisaties aanwezig
Organisaties waaraan de bezoekers van de informatiemarkt vragen kunnen stellen zijn: Welzijnsorganisatie Trajekt, Slachtofferhulp, GGD, Waterschap, Rijkswaterstaat, RVO en de gemeente Meerssen. Ook is er een onafhankelijk schade-expert aanwezig die de bezoekers, aan de hand van een presentatie, informeert over de WTS-regeling (Wet tegemoetkoming schade bij rampen) en verzekeringskwesties.

Aanmelden via website gemeente
Getroffenen die de informatiemarkt willen bezoeken kunnen zich tot 24 november via de website van de gemeente aanmelden. Tijdens de informatiemarkt worden de dan geldende coronaregels in acht genomen.