Altijd al eens een Koeleköpke willen zijn?Door de corona hebben de Koeleköpkes uit Rothem een jaar carnaval moeten overslaan. De jeugdcarnavalsvereniging spreekt de hoop uit dat ze dit jaar weer los kunnen gaan met al hun carnavalsvriendjes en vriendinnetjes.

Oproep nieuwe leden
In de oproep voor nieuwe leden schrijven de Koelköpkes: “het duurt niet meer lang en dan gaat het carnavalsseizoen alweer beginnen. Wil jij net als ons carnaval vieren op een super coole gave manier? Kom dan bij de raad van elf (of eventueel reserve) van De Koeleköpkes.” Iedereen uit groep 4, 5, 6 en 7 kan hiervoor in aanmerking komen.

Interesse?
Willen kinderen meer weten over de activiteiten en uitjes of zich aanmelden als Koeleköpke: “stuur je ouders dan meteen naar onze website www.koelekopkes.nl/de-raad-van-11 ,” laten de Koelköpkes weten.