woensdag 7 juni 2023

Informatiemarkt getroffenen wateroverlast gaat niet doorDoor het hoge aantal coronabesmettingen vindt de gemeente Meerssen het niet verstandig de informatiemarkt voor getroffenen van de wateroverlast op 28 november door te laten gaan. De gemeente heeft besloten de informatiemarkt in de Stip af te lasten. De gemeente bekijkt, afhankelijk van de situatie rondom corona, of de informatiemarkt op een latere datum kan plaatsvinden.

Vragen of hulp?
Zijn er getroffenen die vragen hebben of hulp wensen kunnen contact met de gemeente opnemen via: telefoonnummer 14 043 of per mail: wateroverlast@meerssen.nl. Wanneer getroffenen behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek of hulp kunnen zij contact opnemen met Trajekt Meerssen: telefoonnummer 043-7630000 of via mail meerssen@trajekt.nl .