donderdag 8 juni 2023

Ook basisschool Franciscus sluit deuren wegens oplopende besmettingenBasisschool Franciscus in Bunde heeft de deuren gesloten vanwege het oplopend aantal coronabesmettingen. Binnen de school zijn meerdere leerlingen positief getest. Het is niet duidelijk of er ook leraren zijn besmet. De Lindegaerd ging ook dicht vanwege corona gevallen, dat gebeurde in overleg met de GGD en scholenkoepel Innovo.

Record
De Lindegaerd gaat dicht tot uiterlijk 26 november. Op de Rothemse school zijn er nog geen leerkrachten positief getest. Tot wanneer basisschool Franciscus dicht gaat is niet duidelijk. Dinsdag werd eerder bekend dat het aantal coronabesmettingen in Meerssen fors oploopt. De afgelopen 14 dagen werden er 277 Meerssenaren positief getest. Dat aantal lag nog nooit zo hoog. Lees hier meer over de coronacijfers in Meerssen