woensdag 7 juni 2023

Santa Run gaat dit jaar niet doorDe organisatie van de Santa’s run laat op Facebook weten dat de toertocht met verlichte trucks dit jaar niet doorgaat. Het besluit van het niet doorgaan, “zijn de aangescherpte coronamaatregelen en is op advies van de gemeente genomen.” De Santa's run zou op 11 december door het Limburgse land trekken.

Erg op verheugd
De organisatie vervolgt hun bericht met: “wat hadden we ons er allemaal erg op verheugd om weer die mooi verlichte trucks door de dorpen te zien rijden met al die vrolijke gezichten aan boord. Met veel toeschouwers langs de kant van de straten, om samen dat mooie gevoel van de Santa’s run te beleven. Maar helaas zijn we in verband met de aangescherpte coronamaatregelen en op advies van de Gemeente tot het besluit gekomen om dit jaar de Santa’s run niet door te laten gaan.”

Beslissing valt zwaar
De organisatie laat verder weten dat hun deze beslissing zwaar valt. “We waren volop bezig met alle voorbereidingen, maar helaas moeten we met pijn in ons hart, alsnog iedereen teleurstellen. Hopelijk kunnen we er volgend jaar weer samen een sfeervolle Santa’s run van maken.”