woensdag 7 juni 2023

Kerst In voor 50 plussers van Rothem en Weert geannuleerdOp zaterdag 11 december was het Kerstcomité van voetbalvereniging RVU voornemens weer een Kerstmiddag voor de 50 plussers van Rothem en Weert te organiseren en cachet te geven aan “the Most Beautiful Time of the Year.

Gezondheid staat voorop
Voor het tweede achtereenvolgende jaar ziet de organisatie zich genoodzaakt deze Kerstmiddag te annuleren vanwege de coronamaatregelen. “De gezondheid van ons allen staat voorop”, aldus de organisatie. “Deze week zullen wij ons nog nader beraden over een alternatief.”

Kerstboom op Pastoor Geelenplein
Wel zullen enkele vrijwilligers op vrijdag 10 december weer een grote kerstboom optuigen op het Pastoor Geelenplein. “Deze grote, verlichte kerstboom zal in ieder geval bijdragen aan de kerstambiance in ons dorp Rothem.”