Stuur een Kerstkaartje naar Aaldert Weerman alias AlewietsjNet zoals vorig jaar vraagt Jos Tilmans uit Geulle om dit  jaar weer een Kerstkaart te sturen naar Aaldert Weerman. “Dit zou hem erg opbeuren en moed geven. Het gaat al een tijdje steeds minder met  Aaldert en hij blijft steeds vaker in bed liggen door veel klachten en pijn. Hij heeft het geestelijk steeds moeilijker met zijn achteruitgang, “aldus Tilmans. Een vrolijk kaartje nu het nog kan zou heel lief zijn. Want zijn stoerheid en trots blijft, ook na 97 jaar en 6 maanden.

Waar moet de Kerskaart naar toe
Het adres waar het kaartje naartoe gestuurd kan worden is: Aaldert Weerman Peschstraat 2 6166CT Geleen of doe het kaartje in de brievenbus bij Jos Tilmans: Pastoor Smeetsstraat 38 6243 CS  Geulle. “Dan kunnen wij hem met zijn allen nog even opvrolijken.”