Daling zet voort: 182 nieuwe besmettingenHet aantal coronabesmettingen in Meerssen is verder gedaald. De afgelopen week werden er in Meerssen 182 mensen positief getest. De week daarvoor waren dat er 236. De afgelopen zeven dagen zijn er vier Meerssenaren opgenomen in het ziekenhuis en is één iemand overleden aan de gevolgen van het virus. Vorige week overleden er drie mensen

Uitbraken
Inmiddels zijn in Meerssen op meerdere plekken uitbraken geweest van het virus. Meerdere scholen in Meerssen besloten eerder om hun deuren te sluiten. Het Stella Maris College is een tijd gesloten geweest, maar is ondertussen weer open. Tevens zijn een aantal evenementen afgelast zoals de Santa Run, kerstvieringen en informatieavonden.

Avondlockdown
Dinsdagavond om 19:00 uur houden demissionair minister-president Rutte en minister De Jonge een persconferentie. De verwachting is dat de avondlockdown wordt verlengd en de kerstvakantie van basisschoolleerlingen wordt vervroegd.