Gewijzigde ophaaldatum oud papier in Meerssen-West en GeulleNormaliter wordt door de vrijwilligers van het  Ziekencomité Meerssen-West het oud papier en karton opgehaald op de laatste zaterdag van de maand. Echter, in verband met de feestdagen, wordt dit jaar in december het oud papier en karton in Meerssen-West  opgehaald op zaterdag  18 december aanstaande vanaf 9.00 uur. Zet alles goed gebundeld, vanaf 9.00 uur klaar op de stoep.

Oud papier Geulle woensdag 29 december
De eerste zaterdag van 2022 valt op Nieuwjaarsdag. Het mag duidelijk zijn dat er op deze dag geen oud papier wordt opgehaald. Op zaterdag 8 januari zijn er geen perskraakwagens beschikbaar, daarom heeft het actiecomité van harmonie St. Caecilia besloten de oud papier actie van januari 2022 te houden op woensdag 29 december. Het oud papier dient vanaf 8.30 uur aan de straat te staan. Zet het oud papier zo dicht mogelijk bij de openbare weg, handzaam verpakt in dozen of gebundeld zodat het papier niet kan wegwaaien. Zorg ervoor dat er geen afval bij het oud papier zit.