Coronamaatregelen treffen Seniorenvereniging Bunde en Ut Zaelke



Na de afgelasting van de kerstviering heeft de Seniorenvereniging Bunde ook de daarvoor in de plaats komende aangeklede Nieuwjaarsborrel op 5 januari door de nieuwe coronamaatregelen moeten laten vervallen. Ook Ut Zaelke houdt voorlopig de deuren dicht.

Contact met elkaar onderhouden
Ut Zaelke in Bunde houdt door de nieuwe coronamaatregelen de deuren voorlopig dicht. Zij vragen vaste bezoekers om contact met elkaar te onderhouden al is het alleen telefonisch. “Laat elkaar in deze moeilijke tijd niet in de steek. Mocht je iemand willen bellen en ken je het telefoonnummer niet, vraag het ons dan gerust. Zit  je zelf om een praatje verlegen, bel ons dan. Wij maken graag tijd voor je vrij! Jullie kunnen ons bereiken op 06-30149001 (Harry) en 06-45947225 (Margriet). Blijf daarnaast voldoende bewegen: wandelen en fietsen mag en is in elk geval gezond,” aldus Ut Zaelke.