woensdag 7 juni 2023

Nieuwe activiteiten Bunde Beweegt voor basis en middelbare scholierenNu de basisscholen en middelbare scholen weer open zijn organiseert Bunde Beweegt twee activiteiten. Een activiteit is voor middelbare scholieren en de andere activiteit voor leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Meerssen.

Padel Break
Bunde Beweegt organiseert de Padel Break op Tennisclub Bunde. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een combinatie van tennis, squash en beach ball. Een jeugdige topper van TennisPadelClub Bunde legt de basisregels uit en gaat met de deelnemers de baan op. “Gun jezelf een break van je huiswerk of tussen het gamen door en kom gezellig met je vriend(inn)en mee doen met de gratis Padel Break.” Meer info is te vinden op: https://bundebeweegt.blogspot.com/.../gratis-padel-break...

Sportspeeltuin Instuif
Vanaf 10 januari zijn de basisscholen en scholen voor speciaal (basis)onderwijs weer open. Het advies om kinderen niet samen te brengen is daarmee niet meer van kracht. Bunde Beweegt organiseert daarom een Sportspeeltuin Instuif voor alle basisschoolkinderen van Gemeente Meerssen op Tennisclub Bunde. Informatie over deze activiteit is te vinden op: https://bundebeweegt.blogspot.com/.../gratis...

Foto: Facebook Meerssen beweegt