Roger Thijssen lijstduwer voor Lokaal DNARoger Thijssen wordt de lijstduwer voor Lokaal DNA. Dat heeft de partij bekend gemaakt. De Geullenaar is op dit moment fractievoorzitter van FOCUS. Die partij liet eerder weten dit jaar niet mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Alle raads- en bestuursleden stappen over naar Lokaal DNA.

Lijsttrekker
Lokaal DNA heeft op dit moment drie zetels in de raad. Bjorn Molling wordt de lijsttrekker voor de coalitiepartij. Hay Dolmans gaat de tweede plaats innemen, FOCUS-raadslid Björn Hendriks staat op plek drie. De vierde plaats wordt ingenomen door Bert Ummels, op plaats vijf staat Inge Smeets.

Alle lijsttrekkers bekend
De gemeenteraadsverkiezingen vinden op woensdag 16 maart 2022 plaats. Er kan al gestemd worden op maandag 14 en dinsdag 15 maart. Naast het Lokaal DNA liet partij BRUG-M al eerder weten mee te doen met Jan Gulikers als lijsttrekker. Ook KIJK!!! gaat meedoen aan de verkiezingen met Andreas Pohle als lijsttrekker. Het CDA schuift Jack Aarts naar voren als voorman. Bij PGM het Origineel gaat Remco Vertommen de kar trekken. De VVD had voornemens om mee te doen aan de verkiezingen, maar de partij heeft te weinig leden kunnen vinden om een verkiezingslijst te kunnen samenstellen.