donderdag 1 juni 2023

Presentatrice Meer Vandaag genomineerd voor Lokale Media AwardPresentatrice Maxime Cabo van Meer Vandaag is genomineerd voor een Lokale Media Award. Cabo is genomineerd in de categorie presentatietalent. De NLPO, de koepelorganisatie van lokale omroepen, organiseert ieder jaar een uitreiking. Sinds 2020 presenteert Cabo bij Meer Vandaag. Naast Meer Actueel presenteerde ze ook de live verkiezingsuitzending en het verkiezingsdebat.

Nominaties
Naast Cabo zijn er nog zes andere genomineerden. Carina Roemers (RTV NOF), Daan Warnas (Slotstad RTV), Desi Bootsman (Radio Lelystad), Emma de Nooij (1Twente), Nicky do Rosario (OPEN Rotterdam) en Tjerk van den Ende (SCHIE Tv).

Talentweekend
De genomineerden mogen deelnemen aan een talentweekend, waar ze door diverse trainers worden gecoacht. De winnaar wordt op 10 juni bekend gemaakt bij Beeld en Geluid in Hilversum.