woensdag 7 juni 2023

Orgelconcerten in de gemeente MeerssenDit jaar worden in de gemeente Meerssen drie orgelconcerten gehouden. De aanvang van alle orgelconcerten is om 16.00 uur  met vrije entree. Na afloop van elk concert wordt een vrije gave gewaardeerd.

Martinus parochiekerk Geulle
Het eerste orgelconcert is op zondag 17 juli in de St. Martinus parochiekerk van Geulle. De bekende organist Tjeu Zeijen zal dan het orgel bespelen. Tevens zal dan het sopranen Trio Kidonitsa hun opwachting maken. Zij zullen met hun prachtige sopranenstem het concert completeren.

Twee orgelconcerten Basiliek Meerssen
Op zondag 24 juli volgt het  tweede orgelconcert in de Basiliek van Meerssen. Hier wordt het orgel bespeeld door onze eigen vaste en bekende organist Rob Waltmans.                            Tijdens het concert zullen de bekende sopraan Wendy Kokkelkoren en de jonge talentvolle altsaxofoniste Carlijn Segers hun bijdrage leveren. Op zondag 7 augustus volgt het derde en tevens het slotconcert in de Basiliek van Meerssen. De in orgelkringen bekende Anja Hendrikx zal dan het orgel bespelen.