woensdag 7 juni 2023

Nieuwe certificering bibliotheek MeerssenDe Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) heeft de bibliotheek van Meerssen gecertificeerd. “Het team is weerbaar en wendbaar, er is een stevig bestuur en de bibliotheek is sterk verbonden met de gemeente Meerssen. Met de talrijke vrijwilligers van de bibliotheek worden vele activiteiten georganiseerd. De samenwerking met verschillende partners zorgt ervoor dat de bibliotheek een belangrijk informatiecentrum is geworden, waar je ook nog gewoon boeken en tijdschriften kunt lenen.”

Toegevoegde waarde
De CBCT heeft er vertrouwen in dat Bibliotheek Meerssen ook voor de toekomst met haar sociaal maatschappelijke en educatieve functie een toegevoegde waarde heeft voor Meerssen. Alle ingrediënten zijn aanwezig en daarom is de bibliotheek wederom de trotse bezitter van een gevelbord. Manager Harriët Plantinga en medewerkster Angèle Quaedvlieg zijn tevreden met het nieuwe plexiglasplaatje voor aan de muur.