Maak kennis met tennis bij Tennisclub VolhardingMensen die op zoek zijn naar een sportieve bezigheid of graag in de vakantie met hun gezin of vrienden buiten willen sporten kunnen zich aanmelden voor het zomerlidmaatschap inclusief 5 gratis proeflessen bij TC Volharding in Meerssen.

Zomerlidmaatschap
Het zomerlidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarmee mensen onbeperkt kunnen tennissen bij TC Volharding van 23 juli tot en met 2 oktober. Ze kunnen vijf tennislessen volgen om de basis te leren. De lessen zijn op maandagavond van 25 juli tot en met 22 augustus. Ook mogen de deelnemers meedoen aan twee clubtoernooien en kunnen de rackets eventueel in bruikleen krijgen.

Aanmelden
Het zomerlidmaatschap is de mogelijkheid om deze zomer buiten te sporten en te ontdekken hoe het is om te tennissen bij TC Volharding. Er zijn wel kosten aan verbonden en meer informatie hierover is te vinden op www.tcvolharding.nl .  Mensen die interesse hebben voor tennis kunnen zich vóór 21 juli aanmelden via activiteiten@tcvolharding.nl.