woensdag 7 juni 2023

Aanpassing Zuid-Limburgse treindienstregeling door machinistentekortDoor beperkte inzetbaarheid van machinisten van Arriva in Zuid-Limburg wordt de treindienstregeling vanaf 18 juli aangepast. Door deze aanpassing is het mogelijk om  een betrouwbare dienstregeling te bieden. Het gaat om uitval van enkele ritten op de trajecten van Maastricht Randwyck- Roermond heen en terug en Maastricht Randwyck-Heerlen heen en terug. De aangepaste dienstregeling duurt minimaal tot 21 augustus.

Betrouwbare dienstregeling
Arriva laat weten: “Door de treinritten tijdelijk in aantal terug te brengen is het mogelijk om een betrouwbare dienstregeling in Zuid-Limburg te bieden. Voor enkele vervallen spitsritten en voor de laatste treinrit van de dag wordt trein vervangend busvervoer ingezet.”