PyjamaParkParty met Gloriëtte's Boekenpret“Trek je pyjama aan, neem een handdoek of dekentje mee om op te liggen, een gezellige knuffel en kom naar de PyjamaParkParty op donderdag 21 juli. Kom samen met papa of mama, opa of oma en eventueel broertjes of zusjes genieten van verhaaltjes voor het slapengaan,” aldus Bibliotheek Meerssen. De activiteit vindt van 17:45 uur tot 18:30 plaats in het Proosdijpark bij de Gloriëtte  in Meerssen.

Ontspannende slaapoefeningen
Leesconsulent Mariska leest voor en er worden ontspannende slaapoefeningen gedaan. Ook ontdekken de kinderen en ouders samen allerlei mooie, lieve, betoverende, grappige, spannende boeken over het donker, naar bed gaan, wakker willen blijven en lekker slapen.

Aanmelden niet nodig
“Het is een activiteit die steeds rustiger wordt, om kinderen in de slaapmodus te brengen. “Alle grote mensen mogen natuurlijk meedoen. Belangrijk is de rust te bewaren tijdens de activiteit. Wie weet, valt papa zelf wel in slaap,” laat de bibliotheek in hun bericht weten. De activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.