woensdag 7 juni 2023

Thrillerschrijver Michael Berg in Synagoge MeerssenOp 15 september is de Limburgse schrijver van literaire thrillers Michael Berg (Michel van Bergen Henegouwen) te gast in de Synagoge in Meerssen om te vertellen over zijn werk en leven. Na een loopbaan bij de NPO verhuisde Berg in 2004 naar Frankrijk met de bedoeling om in zijn levensonderhoud te voorzien door het schrijven van thrillers. Dat heeft geresulteerd in een tiental boeken die enthousiast zijn ontvangen in de pers en door lezers. Berg won o.a. de Gouden Strop (dé prijs voor Nederlandse thriller) en de Diamanten Kogel (idem in Vlaanderen).

Zuid-Limburg
Sinds 2017 woont Berg weer in Zuid-Limburg. Berg zal vertellen over zijn ‘Ik vertrek’ avontuur in Frankrijk en over de totstandkoming van zijn boeken. Ook zal hij voorlezen. Zijn boeken zijn tijdens de avond te koop (de oudere edities tegen gereduceerd tarief) en hij zal signeren. De avond wordt georganiseerd door de Vrienden van de Bibliotheek Meerssen.

Rouke van der Hoek
Bestuurslid Rouke van der Hoek zal als gastheer en interviewer optreden. De organisatoren rekenen op een griezelig boeiende avond. De avond is op donderdag 15 september om 20:00 uur en wordt gehouden in de Synagoge Meerssen. Entree inclusief drankje: gratis voor Vrienden van, € 5,00 (biebleden), € 7,50 (niet-leden). Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043- 3642411.