Paddenstoelen determineren omgeving Camping ‘t GeuldalOp zaterdagochtend 1 oktober 2022 neemt IVN Meerssen u mee om paddenstoelen te determineren in de omgeving van Camping ’t Geuldal in Meerssen. De excursie start om 10.00 uur op de parkeerplaats aan de Geulweg te Meerssen. Deze is te bereiken vanaf de Eigen weg aan de zuidzijde van Vroenhof, Houthem.

Het op naam brengen van paddenstoelen
Het determineren wordt begeleid door IVN-natuurgids Leo Voragen en heeft als doel om mensen kennis te laten maken met het op naam brengen van paddenstoelen. Tijdens deze activiteit lopen we langzaam en niet ver, dus mensen die minder mobiel zijn kunnen ook mee gaan en genieten van deze natuurbeleving. Jong en oud zijn welkom bij deze excursie. Voor vragen over deze activiteit kan er contact opgenomen worden met Leo Voragen: 045-5442300.