donderdag 8 juni 2023

Water-Stop-Nu “positief en kritisch draagvlak” tijdens bewonersplatformbijeenkomstDe stichting Water-Stop-NU organiseerde woensdag in de Stip haar eerste bewonersplatform. De stichting informeerde de bezoekers over de activiteiten en resultaten van de afgelopen periode. Daarnaast werden het bestuur en de vrijwilligersgroepen voorgesteld en konden de bezoekers kennismaken met verantwoordelijk wethouder Vanessa de Rond en haar team.

Strategie verder aanscherpen
De Stichting laat weten: “van de geboden ruimte voor feedback en vragen werd goed gebruikt gemaakt door de bewoners. Zo kwamen er suggesties over mogelijke technische oplossingen rondom onder andere kwelgoten en werden er suggesties geopperd om de strategie van de stichting verder aan te scherpen, inclusief de te nemen stappen.” “Het draagvlak onder de bezoekers was groot en een aantal bewoners heeft zich intussen aangemeld om de gelederen binnen de stichting Water-Stop-NU te komen versterken,” aldus de stichting.