Gratis cursus ‘Wandel Jezelf Positief Gezond‘Soms kan het een uitdaging zijn om te kijken naar wat wél kan en wat jouw leven kleur geeft. Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid en helpt om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. In Positieve Gezondheid staat een zinvol leven centraal en vooral om zoveel mogelijk zelf de touwtjes in handen te nemen.

Anita Verstappen
Mensen die aan de slag willen gaan met hun eigen positieve gezondheid kunnen zich aanmelden voor de gratis wandelcursus ‘Wandel Jezelf Positief Gezond’, verzorgd door Anita Verstappen, gecertificeerd coach Positieve Gezondheid.

Drie wandelbijeenkomsten
In drie wandelbijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur wandel men circa 4 km. met rustpauzes in een groep van maximaal 8 personen. De gratis wandelingen zijn op vrijdag 4, 11 en 18 november van 10:30 uur tot 12:30 uur. Startlocaties in de bibliotheek.  Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411. De wandelingen zijn voor zowel leden als niet-leden.