donderdag 8 juni 2023

Bunde laat senioren weer dansen“De eerste gehouden dansavond was meteen een succes,“ laat Seniorenvereniging Bunde weten. “ Zaal de Vos was gezellig en sfeervol aangekleed en er werd door de aanwezigen van diverse leeftijden doorlopend gedanst op de muziek van entertainer Con Gerards.” Nu volgt op 25 november de tweede dansavond. Deze dansavond vindt plaats op vrijdag 25 november in zaal de Vos. Aanvang 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Alpen Gold
De dansmuziek voor deze avond wordt verzorgd door het zeer bekende accordeon duo Alpen Gold. Het duo Alpen Gold is bekend in midden en noord Limburg en Noord Brabant. Zij trekken daar met hun manier van optreden volle zalen. Ook de senioren uit Groot Meerssen die hebben deelgenomen aan de seniorenmiddagen van het Senioren Platform Meerssen hebben reeds meerdere malen met dit duo kennis gemaakt.

Zaal sfeervol aangekleed
De zaal wordt ook deze keer weer feestelijk, gezellig en sfeervol aangekleed. “Alle 50 plussers uit Groot Meerssen en omstreken zijn wederom van harte uitgenodigd om een dansje te komen maken. De entree is geheel gratis. In de zaal gelden consumptieprijzen op dorpse wijze en niet zoals tegenwoordig, meestal uit de pan reizend  en gebruikelijk is in de stad. Ook als u niet danst dan kan het ook gezellig zijn om naar de muziek te luisteren,” aldus de Seniorenvereniging Bunde. Meer over de dansavonden is te zien op de Facebookpagina van de Seniorenvereniging.