woensdag 7 juni 2023

Caecilia weekend met huldiging jubilarissen en opluisteren mis22 November is de gedenkdag van de naamgeefster van Harmonie St. Caecilia Geulle; de heilige Caecilia. Ze is patrones van muziek, instrumentenmakers en zangers. Rond deze datum viert Harmonie St. Caecilia Geulle haar patronesfeest. Op vrijdag 25 november zijn de genodigden vanaf 18.30 uur van harte welkom in C.C. De Harmoniezaal, waar de avond van start gaat met een gezamenlijke maaltijd.

Jubilarissen
Na de maaltijd worden de jubilarissen Michelle Thomissen (25 jaar lid), Fred Knarren (25 jaar lid), Roel Wintreacken (40 jaar lid) en Wil Lemmens (60 jaar lid) gehuldigd. De heer Jean Kerckhoffs is dit jaar 75 jaar lid van de vereniging. Op een ander moment wordt hierbij stil gestaan. Na de huldiging, waarbij iedereen van harte welkom is, start de Caeciliafeestavond.

Eucharistieviering
Traditiegetrouw luistert het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle een mis op in het Caeciliaweekend. Deze Caecilia mis vindt plaats op zondag 27 november om 10.15 uur in de St. Martinuskerk te Geulle.