Burgemeester reikt vier lintjes uit in MeerssenIn de gemeente zijn woensdag tijdens lintjesregen vier lintjes uitgereikt door burgemeester Mirjam Clermonts. Twee Lid in de Orde van Oranje Nassau en twee Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Guido Heijnen uit Meerssen, Wim Creusen uit Bunde, Nard Ghijssen uit Geulle en Guido Conings uit Meerssen kregen een lintje opgespeld door de burgemeester.

De heer Guido Conings uit Meerssen (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Guido Conings is sinds 2005 werkzaam bij de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.
Sinds 2019 werkt hij als coördinator risicobeheersing en specialist brandpreventie. Daarnaast is hij operationeel medewerker bij de brandweerpost Meerssen. Hier verzorgt hij de materialen, geeft trainingen en is een vraagbaak voor collega's.

De heer Nard Ghijssen uit Geulle (Lid in de Orde van Oranje Nassau)
Nard Ghijsen (71) was werkzaam als project director bij DSM en sinds 2017
gepensioneerd. Vanaf 1972 is hij al Penningmeester bij Kerkelijk Zangkoor Sint Franciscus Moorveld. Bestuurslid en secretaris van de Buurtvereniging Snijdersberg Geulle.

De heer Guido Heijnen uit Meerssen (Ridder in de Orde van Oranje Nassau)
Guido Heijnen (70) was werkzaam als zelfstandig ondernemer en directeur eigenaar
van Adviesbureau Amidu. Hij was milieutechnoloog en projectleider bij Bio Energy Coevorden BV. Op dit moment is hij Secretaris bij Stichting Duurzaam Meerssen. Vrijwilliger bij en secretaris van energiecoöperatie EMEC te Maastricht en vrijwilliger bij Stichting Ruggesteun Meerssen.

De heer Wim Creusen uit Bunde (Ridder in de Orde van Oranje Nassau)
Wim Creusen (80) was werkzaam bij de regiopolitie Limburg. Hij was tevens
lid/voorzitter van de Ondernemingsraad Regionale Politie Limburg (1990-1995) en lid/voorzitter van de (Centrale) Ondernemingsraad (1993-1998). Daarbij is Creusen ook Vrijwilliger bij de werkgroep Warme Maaltijdenvoorziening Geulle/Bunde.

Woensdagavond worden ook nog de jeugdlintjes uitgereikt.